06 48672091 [email protected]

Nagelreparatie

Nagelreparatie of restauratie Voetpunt Twente

Bij een gescheurde nagel, een traumanagel, een ingroeiende of tunnelnagel, kunnen we een kunstnagel plaatsen om de nagel goed door te laten groeien en pijnklachten te voorkomen.

Het plaatsen van een nagelprothese is medisch gezien verantwoord. De nagelprothese zorgt ervoor dat de oorspronkelijk nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed omhoog gaat groeien, waardoor blijvende nagelmisvormingen of ingroeien voorkomen kunnen worden.

Nagelreparatie voor na Voetpunt Twente

We behandelen de traumanagel door de beschadigde en losse delen te verwijderen, de nagel goed te reinigen, door het plaatsen van een kunstnagel kunnen we de nagel dan in de goede richting laten groeien.

Plaatsen van kunstnagels komt veel voor bij sporters, zij hebben vaak beschadigingen aan de nagels, maar ook bij mycose (schimmel) nagels kan er voor gekozen worden om een kunstnagel te plaatsen. Dit om de nagel te verfraaien en ook als behandelmethode.

Naast het behandelen van de nagels, krijgt u ook tips en behandelmethodes mee, die u zelf kunt uit voeren, om een optimaal resultaat te krijgen.

Met acryl en gel zijn fantastische resultaten te be­rei­ken, de kunst­nagel voelt en oogt natuurlijk. Het wordt niet alleen gebruikt als behandel­methode, maar ook uit cosmetische oogpunt.