06 48672091 [email protected]

Over ons

Over ons - Lees ons verhaal Voetpunt Twente

Bij sport- en medisch pedicure Voetpunt Twente staan we voor professionele voetverzorging voor zowel mannen als vrouwen, ook kinderen zijn van harte welkom!

Onze voeten worden het meest belast en verplaatsen ons een leven lang. Een goede reden om ze in topconditie houden. Regelmatig bezoek aan de pedicure voor een goede voetbehandeling, kan klachten voorkomen en verhelpen.

Als medische pedicure kunnen we u helpen  met het behandelen en verzorgen van de meest voorkomende voetproblemen, zoals likdoorns, schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd), eelt en kloven, ingegroeide nagels en wratten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in risicovoeten, zoals de diabetische voet en reumatische voet.

Voor uw gemak hebben we een webwinkel toegevoegd, waarin u producten kunt vinden die we ook in de praktijk verkopen. Dit zijn allemaal professionele en dus goed werkende middelen die u niet op elke hoek van de straat kunt kopen. Veel van deze producten gebruiken we bij de behandelingen en zijn nu ook via de website te bestellen.

Uw voetzorg is bij ons in goede handen

  •  We zijn aangesloten bij de landelijke branchevereniging Provoet.
  •  Geregistreerd bij Procert, het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP).
  •  We blijven ons continu ontwikkelen door cursussen en jaarlijkse bijscholing.

Zo weet u zeker dat uw voeten een vakkundige behandeling krijgen!